Home Noord-Holland Amsterdam Alkmaar – Gezocht – Bankpasfraude na zakkenrollerij Alkmaar

Alkmaar – Gezocht – Bankpasfraude na zakkenrollerij Alkmaar

Tussen donderdag 20 en vrijdag 21 september werd een 84-jarige vrouw het slachtoffer van zakkenrollerij en bankpasfraude.

Op donderdag 20 september pinde het slachtoffer bij een supermarkt aan de Muiderwaard. Daarna deed zij haar pinpas in haar portemonnee en deze stopte zij in haar tas en sloot deze door middel van een rits af en ging naar huis. De volgende dag belde de vrouw haar zoon om te vertellen dat zij haar bankpas miste. Haar zoon adviseerde haar om de pas te blokkeren.

Enkele dagen later, op 25 september, ontving het slachtoffer haar bankafschrift en zag dat er vier keer onrechtmatig gepind was. Op donderdag 20 september werd om 16.35 uur bij een geldautomaat aan de Europaboulevard in Alkmaar 100 euro gepind, om 16.36 uur bij dezelfde automaat 800 euro en bij weer hetzelfde apparaat om 16.37 uur 100 euro. Op vrijdag 21 september werd er ook nog eens 950 euro opgenomen bij een geldautomaat aan de Hagendoornweg in Amsterdam

Op beelden is een man te zien die zowel in Alkmaar als in Amsterdam geld opneemt met de gestolen bankpas van het slachtoffer. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Eenzijdig dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag is een 25-jarige man uit Zaandam om het leven gekomen bij een eenzijdig o…