Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – 2000 Hennepplanten aangetroffen

Amsterdam – 2000 Hennepplanten aangetroffen

De politie heeft woensdag 12 december in een pand aan het Ma Braunpad 2000 hennepplanten in beslag genomen. Bij doorzoeking van het pand trof de politie een balletjespistool aan dat voor afdreiging was geschikt en nam deze in beslag. De hennepplanten zijn geruimd. Er is nog geen verdachte in deze zaak aangehouden.

Rond 09.30 uur betrad de politie het pand nadat in een eerder stadium was vastgesteld dat hier vermoedelijk sprake was van een hennepkwekerij. In meerdere ruimten van het pand trof de politie grote hoeveelheden hennepplanten aan en apparatuur om de planten te laten groeien.

Een medewerker van het energiebedrijf stelde vast dat de stroom ten behoeve van deze kwekerij illegaal was afgetapt. Ook is vastgesteld dat de gasmeter in het betreffende pand ontbrak.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Doorrijder met drank

Op donderdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Westerdijk in Alkmaar. Een van de best…