Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep gewapende straatroof

Amsterdam – Getuigenoproep gewapende straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Burgemeester de Vlugtlaan in de avond van donderdag 29 november 2018. Rond 22.30 uur zijn twee slachtoffers door drie mannen met een wapen bedreigd en beroofd van hun bezittingen.

De twee slachtoffers komen van een etentje als ze op de kruising van de Johannes Poststraat drie mannen zien staan. Ze vervolgen hun weg. Uit het niets worden de twee slachtoffers door drie mannen van achteren aangevallen, met een wapen bedreigd en beroofd van hun bezittingen. De drie daders rennen eerst over de Burgemeester de Vlugtlaan om vervolgens rechtsaf het Leo Frijdahof in te slaan. Hierna verdwijnt het trio uit het zicht van de slachtoffers. De recherche is een onderzoek gestart.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Verdachte aangehouden in onderzoek naar overval

De recherche heeft vrijdagochtend een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overv…