Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man in rolstoel beroofd in Oosterpark

Amsterdam – Man in rolstoel beroofd in Oosterpark

De politie zoekt getuigen van een mishandeling en beroving in het Oosterpark op donderdagavond 29 november 2018.

Een 57-jarige man rijdt op donderdagavond rond 19.45 uur in zijn rolstoel vanaf de Linnaeusstraat ter hoogte van de Eerste Van Swindenstraat het Oosterpark in. Vlakbij het water komen er vier personen op hem af. Twee van hen trekken hem met geweld van zijn rolstoel af. Ze mishandelen het slachtoffer en pakken geld uit zijn borstzak. Eén van de verdachten doet een poging om zijn horloge af te pakken maar slaagt daar niet in. Daarna slaan zij op de vlucht: drie daders rennen verder het park in, de vierde rent richting de uitgang aan de Linnaeusstraat.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur vond er een verkeersongeval plaats waarbij een 77-jar…