Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep van mishandeling op Noordelijke IJ-oever

Amsterdam – Getuigenoproep van mishandeling op Noordelijke IJ-oever

De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling van een vrouw op woensdagavond 28 november 2018 aan de Werfstraat in Amsterdam Noord. Het slachtoffer is door twee mannen mishandeld met een zwaar voorwerp. Mogelijk gaat het om een poging tot beroving.

Rond 23:17 uur ’s avonds arriveert de 21-jarige vrouw met de pont op de NDSM-halte in Amsterdam Noord. Daar slaat zij links af en loopt langs het water richting de Werfstraat. Bij het parkeerterrein op de Werfstraat ziet zij twee mannen op een zilvergrijze scooter zitten. Als zij doorloopt ziet zij dat één van de verdachten een zwaar voorwerp uit de ruimte onder het zadel haalt en haar kant op komt. Hij mishandelt de vrouw doelgericht met het voorwerp, de andere verdachte blijft bij de scooter staan. Het slachtoffer heeft ook een tas bij zich, maar die nemen de mannen niet mee. Zij vluchten op de scooter vanaf de Mt. Lincolnweg richting de Klaprozenweg.  De vrouw is ter plaatste door de hulpdiensten aan haar verwondingen behandeld.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Salih Adlan

Salih Adlan is op 14 mei 2019 na een conflict op school omstreeks 10.00 uur van school weg…