Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Zakkenrollers op heterdaad betrapt

Amsterdam – Zakkenrollers op heterdaad betrapt

De politie hield aan het begin van deze zaterdagavond in de omgeving van de Westermarkt op heterdaad een zakkenroller aan. Vrijdagavond 3 augustus liepen vijf zakkenrollers tegen de lamp. De politie kon de gestolen eigendommen weer teruggeven aan de gedupeerden.

Het doelgroepenteam van de politie is actief om zakkenrollers op heterdaad te betrappen. Het valt de agenten op dat de bezoekers van de Pride niet altijd even zorgvuldig met hun telefoons en andere spullen omgaan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Zestal aangehouden voor meerdere winkeldiefstallen

De politie heeft zaterdagmiddag zes personen aangehouden op verdenking van meerdere winkel…