Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Agressieve man moet nog 24.000 euro schadevergoeding betalen

Amsterdam – Agressieve man moet nog 24.000 euro schadevergoeding betalen

De politie heeft zaterdag 4 augustus een 40-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van een agente en het beletten, belemmeren en beledigen van de politie. De man stond niet toe dat de politie een woning betrad in de Ortheliusstraat waar volgens een melding een vechtpartij gaande was. Hij stond gesignaleerd voor een gevangenisstraf en een te betalen schadevergoeding van 24.000 euro.

Rond 17.45 uur krijgt de politie een melding dat er een vechtpartij gaande was in de woning. Ter plaatse aangekomen blijven twee mannen in de deuropening staan, zodat de politie niet naar binnen kan. In eerste instantie is getracht om de mannen te bewegen om de politie wel binnen te laten,  zodat zij in de woning hulp kunnen verlenen. De 40-jarige man blijft de agenten tegenhouden en slaat op een gegeven moment de agente en geeft haar een gooi, waarbij zij een lichte verwonding aan haar arm oploopt.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam Zuidoost – Aanhoudingen na schietincident Nieuwersluishof

Drie mannen in de leeftijd van 17, 17 en 19 jaar oud zijn donderdag 21 februari aangehoude…