Home Noord-Holland Amsterdam Den Haag – Twee verdachten aangehouden voor woningoverval

Den Haag – Twee verdachten aangehouden voor woningoverval

De politie heeft twee verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Harry Pauwlaan op zaterdag 16 juni rond 6.30 uur. Het gaat om twee mannen uit Amsterdam van 24 en 25 jaar oud.

De politie hield de twee mannen aan in Amsterdam. Op dit moment zitten zij in volledige beperkingen. Dat houdt in dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Op woensdag 20 juni hield de politie al een eerste verdachte, een 24-jarige man uit Amsterdam, aan in verband met deze overval. Deze verdachte zit nog vast.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vuurwapens, 15 kilo cocaïne en cash bij doorzoeking woning Brouwersgracht

Bij een doorzoeking van een woning aan de Brouwersgracht heeft de politie dinsdag vuurwape…