Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Route betrokken auto’s bekend UPDATE 2

Amsterdam – Route betrokken auto’s bekend UPDATE 2

Op de Noordkaperweg in Amsterdam Noord is de vermoedelijke vluchtauto van de brandstichting van het gebouw van de uitgeverij aan de Basisweg aangetroffen. De politie vraagt getuigen zicht te melden die mogelijk iets hebben gezien of beeldmateriaal hebben.

Vanochtend rond 04.00 uur hoorde men een harde knal en vervolgens bleek dat op een parkeerplaats nabij de oprit ‘Volendam – Hengelo’ van de A10 een Audi in brand stond. De recherche gaat er van uit dat de dader(s) gisteren met deze auto zijn gevlucht.

Oprit A10

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Winkeldiefstal Gelderlandplein

De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht dat hij op zondag 24 juni voor…