Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep aanrijding met dodelijke afloop Vrije Geer

Amsterdam – Getuigenoproep aanrijding met dodelijke afloop Vrije Geer

Woensdag 20 juni heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Vrije Geer. Hierbij is een 85-jarige fietser ernstig gewond geraakt, deze overleed kort daarna in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

De fietser kwam uit de richting van de Osdorperweg naar de richting van Kortrijk. De automobilist  kwam uit de richting van Kortrijk in de richting van Ditlaar. De fietser kwam uit de richting van de Osdorperweg en ging naar de richting van Kortrijk. De automobilist kwam uit de richting van Kortrijk in de richting van Ditlaar.

Ditlaar

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur vond er een verkeersongeval plaats waarbij een 77-jar…