Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Acht aanhoudingen na poging inbraak

Amsterdam – Acht aanhoudingen na poging inbraak

Op zondag 10 juni rond 17.45 uur zijn acht verdachten aangehouden voor een poging inbraak in de flat Kikkenstein in Amsterdam Zuidoost. De aanhoudingen volgden na een melding van een oplettende getuige. De politie was snel op locatie en kreeg zicht op de verdachten die in een box bleken te zitten. De acht verdachten, mannen tussen de leeftijd van 17 en 23 jaar oud, zitten nog vast voor nader onderzoek.

De politie komt graag mensen die iets opvallends hebben gezien op Kikkenstein of weten wat te maken heeft met deze poging inbraak. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het tipformulier, hier kan ook beeldmateriaal ter beschikking worden gesteld.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Julianadorp – Twee mannen gewond na vechtpartij

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur zijn twee mannen van 34 en 36 jaar, bei…