Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Inbrekers op heterdaad betrapt

Amsterdam – Inbrekers op heterdaad betrapt

Twee inbrekers zijn op heterdaad betrapt toen zij een inbraak pleegden in een bedrijfspand in Amsterdam-Noord.

Op vrijdagochtend 8 juni om 04.30 uur komt de melding binnen dat er een deur wordt ingetrapt en een raam wordt ingegooid bij een bedrijf aan de Spijkerkade. De melder ziet twee personen het pand binnengaan. Twee eenheden van de politie zijn snel ter plaatse en betrappen de twee verdachten in het pand met inbrekerstuig en diverse gestolen spullen. De twee verdachten zijn mannen uit Amsterdam van 20 en 22 jaar. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar een cellencomplex.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Twee auto’s beschadigd door brand

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 04.00 werd er een melding gedaan van een autobran…