Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee minderjarige straatrovers aangehouden in Amsterdam-Oost

Amsterdam – Twee minderjarige straatrovers aangehouden in Amsterdam-Oost

Op maandag 28 mei 2018 vinden er kort na elkaar in Amsterdam Oost een poging tot straatroof en een daadwerkelijke straatroof plaats. De politie houdt op basis van een goed signalement twee verdachten aan.

Omstreeks 20.45 uur vindt er op de Hugo de Vrieslaan een poging tot straatroof plaats. Het slachtoffer weet gelukkig te ontkomen en doet aangifte op het politiebureau. Rond 21.15 uur vindt er onder bedreiging van een mes een straatroof plaats op de Rozenburglaan. Ook dit slachtoffer doet aangifte bij de politie en geeft een duidelijk signalement van de twee jonge verdachten. De recherche ziet een verband tussen de twee straatroven en komt via grondig onderzoek twee verdachten op het spoor. De verdachten zijn beiden 14 jaar oud en zijn op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Gezocht – Schietincident op de Burcht

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober heeft de politie een onderzoek ingesteld…