Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Overval fastfoodrestaurant Fogostraat

Amsterdam – Gezocht – Overval fastfoodrestaurant Fogostraat

De politie is op zoek naar twee verdachten die dinsdagochtend 8 mei een gewapende overval hebben gepleegd op een fastfoodrestaurant aan de Fogostraat in Amsterdam-West.

Rond 05.20 uur komen de twee verdachten uit de richting van het tankstation aan de Ookmeerweg aanrijden op een scooter. In de buurt van het restaurant stapt een van de verdachten af, de ander rijdt door en gaat verderop stil staan. De verdachte die af is gestapt, gaat naar de drive through van het restaurant. Daar steekt hij direct een vuurwapen door het contactluik heen en probeert naar binnen te komen. De medewerkster die daar aan het werk is, schrikt enorm en rent weg. De man scheldt haar uit en roept dat ze terug moet komen. Op een gegeven moment lukt het hem toch om zelf de kassalade te pakken. Daarna rent hij naar de tweede verdachte op de scooter toe en samen vluchten ze via het fietspad weg richting uitvaartpark Westgaarde.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur vond er een verkeersongeval plaats waarbij een 77-jar…