Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – 05 Mishandeling portier Oudezijds Voorburgwal

Amsterdam – Gezocht – 05 Mishandeling portier Oudezijds Voorburgwal

De politie is op zoek naar twee verdachten van een zware mishandeling waarbij een beveiliger zwaargewond is geraakt.

Het slachtoffer was in de nacht van 06 op 07 mei aan het werk als beveiliger bij een hotel in het centrum van Amsterdam. Rond 01.50 uur ziet hij twee mannen tegen de deur van de nooduitgang leunen. Hierop heeft hij de mannen aangesproken. Als de beveiliger de arm van een van de mannen pakt, reageert deze boos en bemoeit de tweede man zich er ook mee. De beveiliger wordt achterover getrokken en valt. Hierop escaleert de situatie. Terwijl hij op de grond ligt krijgt hij meerdere schoppen en vuistslagen. De beveiliger raakt ernstig gewond. Hij wordt met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar blijkt dat zijn heup op meerdere plaatsen is gebroken waardoor hij gelijk moet worden geopereerd.

De mannen zijn ongeveer 20 a 25 jaar oud en hebben een licht getinte huidkleur. Een verdachte had een stevig postuur en zijn lengte was ongeveer 1.75 – 1.80 m. lang. Hij was in het zwart gekleed. De andere verdachte had een normaal tot mager postuur en zijn lengte was ongeveer 1.75 – 1.80 m. lang. Hij droeg een opvallend wit trainingsjack met blauwe Adidas strepen op de mouwen en een blauwe trainingsbroek met witte Adidas strepen. Van de mannen zijn camerabeelden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Man ramt politieauto en gaat er vandoor

Een 29-jarige inwoner van Hoevelaken heeft maandag 21 januari 2019 omstreeks 03.15 uur op …