Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Drie verdachten aangehouden na overval supermarkt

Amsterdam – Drie verdachten aangehouden na overval supermarkt

De politie heeft na een gewapende overval op een supermarkt in de Aalbersestraat woensdag 2 mei drie verdachten in de leeftijd van 14,15 en 16 jaar aangehouden. De politie nam ook een gestolen scooter in beslag.

De drie jongens drongen rond 19.45 uur de supermarkt binnen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen en een taser geld uit de kassa. Ze vluchtten daarna de winkel uit en reden weg op een scooter. Deze scooter trof de politie kort daarna aan in de bosjes vlak bij het sportpark in de buurt. Even later hield de politie drie jongens aan die zich daar schuil hielden en aan de signalementen voldeden.
Bij de verdachten is een wapen aangetroffen. Het drietal zit nog vast.
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …