Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Trends en ontwikkelingen in de eenheid Amsterdam

Amsterdam – Trends en ontwikkelingen in de eenheid Amsterdam

De wereld om ons heen verandert continu. Dit heeft invloed op de maatschappij in haar geheel en op de veiligheid in het bijzonder Het is voor de politie dan ook van groot belang om te weten wat er speelt, welke ontwikkelingen zich voor doen en met welke problemen burgers mogelijk te maken krijgen. Zeker in de Eenheid Amsterdam, waar de hoofdstad onderdeel vormt van het werkgebied maar waar ook meer lokale ontwikkelingen spelen in de regiogemeenten, zijn de veranderingen waarmee de politie te maken krijgt zeer divers van aard.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Zakkenrollers komen niet om te feesten

De zomerperiode met evenementen, festivals en feestweken worden helaas niet alleen door fe…