Home Noord-Holland Amsterdam Badhoevedorp – Zes verdachten aangehouden na woninginbraak

Badhoevedorp – Zes verdachten aangehouden na woninginbraak

Op woensdagmiddag meldde een getuige dat er zou worden ingebroken in een woning aan de Franklinstraat in Badhoevedorp. Deze melding leidde tot de aanhouding van zes verdachten, jongens uit Amsterdam van19, 17 (2x) en 16 (3x) jaar oud.

Omstreeks 13.00 uur kreeg de politie de melding van een getuige die glasgerinkel had gehoord bij een woning. Ook zag de getuige een jongen over een hek klimmen en even later twee scooters met hoge snelheid wegrijden. Bij de woning bleek ingebroken te zijn. Een raam in de achterdeur was vernield. Uit gesprekken met meerdere getuigen bleek het uiteindelijk om zes jongens te gaan met drie scooters. De getuigen konden een vluchtroute en signalementen aangeven.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Dodelijk verkeersongeval

Op donderdagavond vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Provincialeweg en de…