Home Noord-Holland Amsterdam Benoeming hoofdofficier van justitie Amsterdam

Benoeming hoofdofficier van justitie Amsterdam

Mevrouw mr. N.G. (Nicole) Zandee wordt de nieuwe hoofdofficier van justitie bij het arrondissementsparket Amsterdam. De ministerraad heeft besloten haar voor te dragen voor benoeming op voorstel van minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. De benoeming gaat in per 1 april 2018.

Mevrouw Zandee (1961) is op dit moment hoofdofficier van justitie bij het parket Oost-Brabant. Eerder was zij onder meer hoofdofficier in Roermond en werkte zij als officier van justitie bij de parketten Breda en ’s-Hertogenbosch.

Zandee volgt in Amsterdam mr. G.Th. (Theo) Hofstee  op, die per 1 februari 2018 lid is geworden van het College van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Zorgen om vermiste Anthony Djemadi

De recherche is bezig met een onderzoek naar de vermissing van de 20-jarige Anthony Djemad…