Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Zware mishandeling Rembrandtplein

Amsterdam – Gezocht – Zware mishandeling Rembrandtplein

De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van een zware mishandeling waarbij een 28-jarige man zwaargewond is geraakt.

Het slachtoffer is in de nacht van 25 op 26 november aan het stappen in het centrum van Amsterdam. Rond 03.30 uur besluit hij naar huis te gaan. Wanneer hij op het Rembrandtplein loopt, in de richting van de Amstelstraat, krijgt hij het aan de stok met een groepje mannen. Dit escaleert volledig op het moment dat het slachtoffer een kopstoot krijgt van een van de mannen. Een tweede man grijpt hem vervolgens vast, werkt hem naar de grond en slaat hem daarna nog met een glas in het gezicht. Het slachtoffer wordt met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar blijkt hij onder meer een gebroken neus , een gat in het hoofd en een hersenschudding te hebben. Hij moet ook een operatie ondergaan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende winkeldief overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…