Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijke diefstal met geweld

Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijke diefstal met geweld

Woensdagmiddag is een 21-jarige Amsterdammer aangehouden als verdachte van een mogelijke poging diefstal met geweld.

Rond13.30 uur werden agenten in de omgeving van Elpermeer  aangesproken door mensen die verklaarden dat ze net belaagd waren door twee of drie gemaskerde mannen.  Dit was mogelijk  gebeurd op Amersbos. Een van deze mannen was overmeesterd. De agenten arresteerden direct de verdachte. Meerdere eenheden zochten in de omgeving naar meer verdachten echter werden deze niet meer aangetroffen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De 21 jarige verdachte is in verzekering gesteld en zit nog vast.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Verdachten overval Kikkensteinstraat gezocht

De politie is op zoek naar twee verdachten die woensdagochtend 16 mei een winkel op de Kik…