Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Inbreker op heterdaad aangehouden

Amsterdam – Inbreker op heterdaad aangehouden

In de vroege ochtend van maandag 29 januari 2018 heeft de politie een 20-jarige inbreker aangehouden op het Noorderpark in Amsterdam.

De politie kreeg rond 5.00 uur meldingen van oplettende burgers over een inbraak op de Sneeuwbalweg. Binnen enkele minuten was de politie op locatie. De twee verdachten vluchtten direct bij het zien van de politie. Eén van hen vluchtte te voet, de ander probeerde op een motor weg te komen. Tijdens zijn vlucht verloor hij de macht over het stuur en belandde in de bosschages. Daar kon hij uiteindelijk worden aangehouden. De tweede verdachte is nog voortvluchtig.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende man overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…