Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam Zuidoost – Dashcambeelden gevraagd Maarsenhof

Amsterdam Zuidoost – Dashcambeelden gevraagd Maarsenhof

De politie is op zoek naar dashcambeelden die mogelijk zijn gemaakt in de omgeving van het Maarsenhof op donderdag 18 januari 2018. Beelden en andere informatie kan men met de politie delen via het tipformulier.

Die donderdagavond vond rond 19.00 uur op het Maarsenhof een schietincident plaats. Hierbij raakte een man zwaar gewond en is opgenomen in het ziekenhuis. De schutter is in onbekende richting gevlucht.

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt aan het publiek of ze na willen gaan of zij die avond beelden hebben gemaakt met een dashcam of eventueel andere informatie met de politie willen delen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Verdachten overval Kikkensteinstraat gezocht

De politie is op zoek naar twee verdachten die woensdagochtend 16 mei een winkel op de Kik…