Home Noord-Holland Amsterdam Gezocht – Overval tabakszaak

Gezocht – Overval tabakszaak

De politie is op zoek naar een jongen die verdacht wordt van het plegen van een overval.

Op zaterdag 9 september is een medewerkster aan het werk in een tabakszaak aan de Tweede Hugo de Grootstraat als even voor 16.00 uur een jongen de winkel binnenkomt met een mes. Hij bedreigt de vrouw, die zwanger is, en eist geld uit de kassalade. Met wat briefgeld gaat hij er vervolgens vandoor. Op camerabeelden van een naastgelegen supermarkt is de vermoedelijke overvaller te zien. Hij loopt meerdere keren heen en weer. De verdachte heeft wat langer, stijl haar in de kleur lichtbruin tot donkerblond en draagt verder een rugzak.

Herkent u de jongen op de beelden of heeft u andere informatie? Vul uw informatie dan in via het onderstaande tipformulier. U kunt ook bellen met de Opsporingstiplijn via: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar: 0800-7000. Via het formulier op www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook anoniem uw tip achterlaten. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…