Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Man steelt sieraden uit winkel

Amsterdam – Gezocht – Man steelt sieraden uit winkel

De politie is op zoek naar een man die meerdere horloges heeft gestolen uit een winkel in de Wolvenstraat.

Op camerabeelden is te zien dat de man op de middag 18 juli de winkel aan de Wolvenstraat binnenkomt. Hij heeft grote interesse voor wat sieraden die achter in de winkel liggen. Hij pakt een rol met daarop meerdere horloges, bekijkt ze goed en vervolgens stopt hij ze vliegensvlug onder zijn rugtas. Daarna verlaat hij de winkel.

Herkent u de man op beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul uw informatie dan in via het onderstaande tipformulier. U kunt ook bellen met de Opsporingstiplijn via: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar: 0800-7000. Via het formulier op www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook anoniem uw tip achterlaten. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…