Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Acht aanhoudingen in internationaal drugsonderzoek

Amsterdam – Acht aanhoudingen in internationaal drugsonderzoek

De politie in Amsterdam heeft woensdag 15 november 2017 acht mannen aangehouden in een grootschalig drugsonderzoek. Het gaat om vier Nederlanders, drie Ieren en een Belg. Zij werden op verschillende locaties in Amsterdam door arrestatieteams aangehouden.

De aanhoudingen zijn onderdeel van een internationale politieactie, waarbij ook in het Ierse Dublin aanhoudingen werden verricht. Naast de acht aanhoudingen zijn in twee woningen in Amsterdam-Zuidoost ruim anderhalve ton aan contanten, 175 kilogram softdrugs en een computer die bitcoins genereerde in beslag genomen. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…