Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam Zuidoost – Aangever en vierde verdachte gezocht

Amsterdam Zuidoost – Aangever en vierde verdachte gezocht

De politie is op zoek naar een man die gisteravond net buiten het metrostation Bullewijk is beroofd of mogelijk is beroofd door vier jongens. Drie van de vier verdachten zijn aangehouden, echter het slachtoffer heeft zich nog niet gemeld.

Vrijdag 29 september zien politieagenten in burger rond 21.20 uur dat twee jingens een man bespringen en daarna met z’n vieren er van doorgaan. De agenten in burger zetten direct de achtervolging in en houden twee verdachten aan. Bij de achtervolging lost  de politie waarschuwingsschoten. Een derde verdachte is met behulp van de politie opgespoord. De drie verdachten in de leeftijd van 14, 14 en 15 jaar zitten nog vast.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Klusjesman aangehouden voor diefstal en witwassen

De recherche heeft een 58-jarige man uit Vogelenzang aangehouden op verdenking van diefsta…