Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Pinnen met gestolen pinpas

Amsterdam – Gezocht – Pinnen met gestolen pinpas

Op maandag 17 juli 2017 pint een onbekende man bij twee pinautomaten op het Osdorpplein in Amsterdam-West met de gestolen pinpas van een 86-jarige vrouw.

Omstreeks 16.50 uur zit een 86-jarige vrouw op een bankje aan de Sloterplas. Naast haar komen twee mannen zitten. Zij zien een nieuwe telefoon uit het mandje van haar rollator steken en knopen een gesprekje aan. De vrouw vertelt dat ze een nieuwe telefoon heeft gekocht, maar dat ze hem thuis wil installeren. De mannen bieden aan om dit voor haar te doen. Bij het installeren moet er een pincode worden ingevoerd en de mannen vragen de vrouw om vier cijfers. De vrouw geeft de mannen een code en trekken vermoedelijk de conclusie dat ze deze code ook voor haar bankpas gebruikt. De mannen gaan ervandoor en hebben waarschijnlijk haar pas meegenomen. Als de vrouw later die dag een boodschap doet ontbreekt haar bankpas uit haar portemonnee.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…