Home Noord-Holland Amsterdam Vermist – Zwangere vrouw vermist

Vermist – Zwangere vrouw vermist

De recherche is dringend op zoek naar de zwangere 32- jarige Marleen Daalman (zie foto). Zij is woensdagmiddag 20 september rond half vier voor het laatst gezien bij het AMC. Marleen wordt ook wel Katja genoemd. We denken dat zij in Amsterdam verblijft. Wij maken ons ernstige zorgen over haar gezondheid, ze is 30-weken zwanger van een tweeling en heeft dringend medische hulp nodig.

Signalement:

-Blanke vrouw

-32 jaar oud

-1.65 meter lang

-slank postuur

-half lang donker haar

Gekleed in een blauw shirt en een joggingbroek

Heeft u informatie over haar verblijfplaats neem dan direct contact op met de politie. U kunt ook anoniem uw informatie kwijt via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 maar geef er wel bij aan dat het om een spoedmelding gaat.

Het dringende verzoek is om de foto van de vermiste vrouw te verwijderen en niet meer te gebruiken als zij gevonden is.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…