Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Diefstal van auto-onderdelen

Amsterdam – Gezocht – Diefstal van auto-onderdelen

De politie is op zoek naar twee mannen die onderdelen van auto’s hebben gestolen.

Op camerabeelden is te zien dat twee mannen in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 juli door de parkeergarage lopen die onder de Desmetstraat en de Daguerrestraat op IJburg ligt. De twee snuffelen rond op zoek naar auto’s waar ze onderdelen vanaf kunnen halen. Dat lukt bij een geparkeerde Mercedes. Op de beelden is te zien dat onder meer een koplamp en de bumper van de auto gehaald worden. Die nacht is ook een tweede auto de klos. De verdachten gaan er met onder meer koplampen, mistlampen, richtingaanwijzers en een bumper vandoor. De mannen staan goed herkenbaar op beeld.

Herkent u de mannen op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…