Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Overleden 99-jarige vrouw Noordhollandstraat

Amsterdam – Gezocht – Overleden 99-jarige vrouw Noordhollandstraat

Op 17 augustus 2017 is het lichaam van de 99-jarige Hendrika Holshuijsen gevonden in haar eigen woning aan de Noordhollandstraat in Amsterdam-Buitenveldert. Buren waarschuwden de politie omdat ze water hoorden stromen en dachten dat er misschien lekkage was.

Het lichaam van mevrouw Holshuijsen is in bad aangetroffen. Mevrouw Holshuijsen woonde nog zelfstandig en zou bijna 100 jaar worden. Zij was voor haar leeftijd nog erg actief. We houden er na onderzoek rekening mee dat ze het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugsoverlast samen aanpakken

Drugs aangetroffen Op vrijdagmiddag 6 juli kreeg de politie een melding van een inbra…