Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee aanhoudingen voor woningoverval

Amsterdam – Twee aanhoudingen voor woningoverval

De politie heeft op donderdag 17 augustus een meisje en een vrouw aangehouden voor een woningoverval op de Wieringerwaardstraat. De politie is nog op zoek naar drie anderen.

De politie publiceerde op 16 augustus een bericht op politie.nl en op Facebook over een woningoverval die op donderdag 29 juni plaatsvond op de Wieringerwaardstraat. Diverse media namen deze berichten over. Dankzij de berichtgeving meldden de vrouw en het meisje zich op het politiebureau. Agenten hielden het tweetal, een 18-jarige vrouw en een 17-jarig meisje uit Amsterdam, aan. De politie is nog op zoek naar een man en een jongen die mogelijk ook bij de overval betrokken waren. Zij vetrokken na de overval in een gereedstaande grijze Volkswagen waar nog een persoon in zat.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…