Home Noord-Holland Amsterdam Ron Blaauw imponeert Amsterdam met nieuw terras concept

Ron Blaauw imponeert Amsterdam met nieuw terras concept

Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren. Daarnaast is het in de horeca belangrijk om de verblijfsduur van de klant te verlengen en om aandacht aan duurzaamheid te besteden.

Met dit als uitgangspunt heeft chef-kok Ron Blaauw bij zijn restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam een uniek terras laten aanleggen. Waardoor het gebruik van het terras niet seizoensgebonden of afhankelijk van het weer is. Het is een totaalconcept van zonwering, overkapping, bestrating en groen. Het terras is, in samenwerking met Mooiezonwering.nl, op maat gemaakt voor het restaurant en er is tot in de kleinste details over nagedacht. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk voor Ron Blaauw, vandaar dat het terras enkel uit duurzame materialen bestaat.

Door het terras te plaatsen, is er een extra eetzaal gecreëerd er meer gasten ontvangen kunnen worden in het restaurant. Op het terras kun je lekker, sfeervol en beschut buiten eten waardoor het terras nog meer gasten trekt.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Mislukte Marktplaats Deal

Op zondagavond is er een 23-jarige man uit Zaandam slachtoffer geworden van oplichting via…