Home Noord-Holland Amsterdam Grote hoeveelheid gestolen fietsen geheeld: OM eist celstraf

Grote hoeveelheid gestolen fietsen geheeld: OM eist celstraf

Een grote hoeveelheid gestolen fietsen zou een 57-jarige man uit Amsterdam hebben verhandeld. Vandaag moest hij voor de rechterkomen en eiste het Openbaar Ministerie 4 jaar cel. Volgens de officier van justitie ging de verdachte ‘zeer bedrijfsmatig te werk’ vanuit onder meer een loods in Alphen aan den Rijn. Naast de celstraf vroeg de officier van justitie om de crimineel verkregen winsten te ontnemen en verdachte te veroordelen tot nog eens twee maanden cel die hij in een eerder proces voorwaardelijk opgelegd had gekregen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…