Home Noord-Holland Amsterdam Jarige Ziggo Dome verwelkomt 5,5 miljoenste bezoeker

Jarige Ziggo Dome verwelkomt 5,5 miljoenste bezoeker

De Ziggo Dome viert feest. De Amsterdamse venue bestaat volgende week niet alleen vijf jaar maar mocht vanavond, voorafgaand aan de show van GABBERS van RTL Live Entertainment, ook zijn 5.500.000e bezoeker verwelkomen. De vier comedians zetten de gelukkige winnares op gepaste wijze in het zonnetje.

Een warm welkom
Angelique Broers uit Rotterdam een kreeg wel heel bijzonder onthaal toen zij nietsvermoedend de Ziggo Dome betrad voor de GABBERS comedy show. Toen haar kaartje werd gecontroleerd, bleek zij bezoeker 5.500.000 te zijn.

Niemand minder dan Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer gaven haar een warm welkom met confetti, bloemen en tropische cocktails. Uiteraard konden de nodige grappen hierbij niet ontbreken. Ook ontving ze VIP-tickets voor het jubileumconcert van Marco Borsato en het jaarlijks terugkerende dance event van RTL Live Entertainment; Let’s Dance.

“Wat een verrassing! Mijn avond kan nu al niet meer stuk!”, aldus Angelique Broers.

Memorabel moment
Danny Damman, Commercieel Directeur van de Ziggo Dome: “Het ontvangen van de 5.500.000 bezoeker is voor ons een memorabel moment. Zaterdag 24 juni is het precies 5 jaar geleden dat de deuren van de Ziggo Dome open gingen en we zijn erg dankbaar dat we op 5 succesvolle jaren kunnen terugkijken.

Het voelt als een voorrecht dat al 5,5 miljoen mensen de keuze hebben gemaakt om bij ons van een evenement te genieten. Al vijf jaar streven we ernaar om onze gasten de ultieme entertainmentervaring te bieden en zetten dit graag nog vele jaren voort.”

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen overval woonboot op IJsbaanpad

Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot…