Home Noord-Holland Amsterdam Twee jonge fietsdieven aangehouden

Twee jonge fietsdieven aangehouden

Twee jongens uit Amsterdam zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets op het station van Nunspeet. Een alerte burger zag de twee jongens druk bezig met het bewerken van een slot van een fiets. Op het moment dat de jongens de melder zagen, gingen ze er vandoor op een andere fiets. Op basis van een nauwkeurig signalement konden beide net buiten Nunspeet worden aangehouden. Ze werden meegenomen voor nader verhoor en verklaarden de fiets te hebben meegenomen. De ouders zijn op de hoogte gebracht en tegen de jonge Amsterdammers (15 en 16 jaar) wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…