Home Noord-Holland Amsterdam Ajax voorstander van huren in plaats van eigen jeugd

Ajax voorstander van huren in plaats van eigen jeugd

Volgens Voetbal International is de huur van Isaac Cuenca van Barcelona geen incident. Volgens hoofdredacteur Johan Derksen van VI wil Ajax in de toekomst meer spelers gaan huren van Europese topclubs. Trainer Frank de Boer zegt in een verklaring een groot voorstander te zijn van het huren van spelers. “Als er bij Manchester United talenten zijn die liever bij ons ervaring opdoen dan in de Engelse tweede divisie, kan dat een zeer interessante optie zijn”, aldus Frank de Boer tegenover VI. De gedachte aan het huren van spelers doet vermoeden dat de club op het moment geen vertrouwen heeft in de eigen jeugd en jeugdopleiding. Het al eerder hengelen naar talenten van concurent PSV gaf al eerder blijk van deze mening.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…