Home Noord-Holland Amsterdam Man overleden na schietincident Nieuw-West

Man overleden na schietincident Nieuw-West

Bij een schietincident in de buurt van het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West op zondagavond 21 april raakte een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond. Hij werd in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen waar hij maandag aan zijn verwondingen overleed. Na het schietincident is een verdachte aangehouden die nog steeds vast zit. Het schietincident vond plaats rond kwart voor tien avonds. Bij de zoektocht naar de dader werd de politiehelikopter ingezet. Vanuit de helikopter zagen agenten een man in het water springen. Dat was voor de politie aanleiding om verder onderzoek te doen en uiteindelijk werd deze man aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats. Hij zit vast voor verhoor in verband met het onderzoek.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…