Home Noord-Holland Amsterdam Overval Kruidvat in Zwanenburg [video]

Overval Kruidvat in Zwanenburg [video]

Foto (c) KeesJan Haasnoot

Een filiaal van Kruidvat aan de Dennenlaan in Zwanenburg is woensdagavond rond zes uur  overvallen. Een overvaller bedreigde het aanwezige personeel en ging er met een nog onbekende buit vandoor. De politie startte een grote zoekactie naar de dader. De omgeving van het Kruitvat Filiaal werd ruim afgezocht, daarbij is de politiehond ingezet. De technische recherche heeft een aantal sporen veiliggesteld. Vooralsnog is de dader voortvluchtig.

[youtube] http://youtu.be/voFqiz8BBzY[/youtube]

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

In de vroege ochtend van zaterdag 1 april 2023 heeft op de Spakenburgstraat in Zuidoost ee…