Home Noord-Holland Amsterdam Melding verdachte situatie leidt tot aanhouding gezochte

Melding verdachte situatie leidt tot aanhouding gezochte

Een melding van een verdachte situatie donderdagochtend in het stadsdeel Amsterdam Noord heeft geleid tot de aanhouding van een gezochte man. Hij bleek nog voor ruim 3.000 euro aan achterstallige boetes te hebben openstaan. Een getuige zag rond half negen enkele mannen in een ongemarkeerd busje hekken rondom een terrein aan de Kofschipstraat wegnemen en inladen. Toen gewaarschuwde agenten poolshoogte kwamen nemen troffen ze de mannen aan. Het verplaatsen van de hekken bleek in orde, maar een van de twee mannen bleek nog voor te komen in het opsporingsregister. De man, een 43-jarige inwoner van Den Ilp, moest nog voor ruim 3.000 euro aan diverse boetes betalen. Hij is ingesloten.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

In de vroege ochtend van zaterdag 1 april 2023 heeft op de Spakenburgstraat in Zuidoost ee…