Home Noord-Holland Amsterdam Tweede verdachte aangehouden voor overval Aldi

Tweede verdachte aangehouden voor overval Aldi

Een 17-jarige jongen uit Amsterdam is dinsdag aangehouden op het Museumplein in Amsterdam. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op de Aldi aan de Rondeelstraat in Hoorn. Op zaterdagavond 16 februari zijn twee medewerkers om 18.15 uur de winkel aan het afsluiten als zij worden bedreigd door twee negroïde mannen. De twee medewerkers worden gedwongen naar binnen te gaan en moeten de kluis openen voor de overvallers. Nadat de kluis leeggehaald is door de mannen gaan zij ervandoor en laten de medewerkers in de kluisruimte achter. Een 21-jarige man uit Amsterdam werd een aantal dagen na de overval aangehouden. De 17-jarige jongen kon afgelopen dinsdag worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…