Home Noord-Holland Amsterdam Politie stuit op hennepkwekerij in huis Diemen

Politie stuit op hennepkwekerij in huis Diemen

De politie is woensdagmiddag in een woning aan de Schoener in Diemen gestuit op een hennepkwekerij met ruim 600 planten. Klachten van onder meer stankoverlast zette de politie op het spoor. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het huis bleek niet bewoond en werd kennelijk alleen gebruikt voor de hennepteelt. Twee ruimtes waren ingericht als hennepkwekerij met in totaal 640 hennepplanten. Ook werd een partij gedroogde hennep aangetroffen. Bovendien was er sprake van een levensgevaarlijke situatie doordat er illegaal stroom werd afgetapt. De kwekerij is ontmanteld; de planten en kwekerijapparatuur zijn vernietigd. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijken voor de hennepteelt.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…