Home Noord-Holland Amsterdam Auto met een luchtje aan de kant gezet

Auto met een luchtje aan de kant gezet

De politie heeft woensdagavond omstreeks 23:00 uur een 43-jarige man uit Haarlem aangehouden voor het rijden onder invloed. De Haarlemmer zat met een flinke slok op achter het stuur en verklaarde ook een joint te hebben gerookt. Een agent reed over de A7 ter hoogte van Wijdewormer toen hem bij het passeren van een bestelbus een sterke henneplucht tegemoet kwam. Omdat de agent niet in dienst was, belde hij zijn collega’s die de auto even later op de A10 in Amsterdam aan de kant zetten. Behalve een zak met hennep troffen de agenten ook inbrekerswerktuigen en een wapen aan in de auto. De spullen zijn in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Alle verdachten poging doodslag station Bijlmer ArenA aangehouden

De politie heeft vandaag de twaalfde en tevens laatste verdachte aangehouden in het onderz…