Home Noord-Holland Amsterdam Kleuter overleden na val van 6 hoog

Kleuter overleden na val van 6 hoog

Een jongetje van drie jaar is dinsdagavond in Amsterdam Zuidoost overleden, nadat hij met ernstig letsel bij een ziekenhuis werd gebracht. Dinsdagavond rond elf uur, kreeg de politie een melding dat een kleuter van 3 jaar van de zesde verdieping van een flat in Kikkenstein naar beneden zou zijn gekomen. Drie verdachten zijn aangehouden, het zijn twee mannen van 37 en 46 jaar en een 27- jarige vrouw. Over de relatie van de verdachten tot het kind doet de politie verder geen mededelingen.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding in onderzoek naar woningoverval Alkmaar

De politie heeft dinsdag 30 mei een 20-jarige man uit Heiloo aangehouden in verband met ee…