Home Noord-Holland Amsterdam Inbraak voorkomen door alert optreden burger

Inbraak voorkomen door alert optreden burger

Een 21-jarige man, zonder vast woon- en of verblijfplaats is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden na een poging tot inbraak in een woning aan de Harmonielaan in Diemen. De man kon worden ingerekend dankzij een alerte getuige. Een bewoner meldde bij de politie dat een man zich verdacht ophield bij het keukenraam van zijn woning en daar op bonkte. De politie trof de man even later aan in de bosjes achter de woning. Hij had een breekijzer en werkhandschoenen bij zich. Het inbrekerswerktuig is in beslag genomen en de verdachte is in verzekering gesteld.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Vermeende ronselaars van jongeren voor criminele activiteiten aangehouden

Op maandag 22 mei heeft de recherche twee mannen (20,23) uit Amsterdam aangehouden op verd…