Home Noord-Holland Amstelveen Fietsster (65) gewond bij aanrijding

Fietsster (65) gewond bij aanrijding

Een 65-jarige fietsster uit Amsterdam is dinsdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Ko van Dijklaan met de Sacharovlaan. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht, toen een bromfiets, bestuurd door een 16-jarig meisje uit Aalsmeer, over de Sacharovlaan reed. Ter hoogte van de kruising met de Ko van Dijklaan moest ze vanaf de rijbaan het fietspad op. Daarbij kwam ze in aanrijding met de fietsster, vermoedelijk doordat het zicht ontnomen werd door een stilstaande auto. De bromfietsster kwam met de schrik vrij. Volgens de politie was er geen sprake van drankgebruik.

Laad meer Amstelveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen na dodelijk steekincident Donauweg

De politie zoekt getuigen van een steekincident op zondagavond 28 mei 2023 aan de Donauweg…