Home Noord-Holland Amsterdam Bouwmarkt overvallen in Diemen

Bouwmarkt overvallen in Diemen

Een bouwmarkt aan de Sniep in Diemen is dinsdagmorgen overvallen door een tot dusver onbekende gewapende man. Bij de overval raakte verder niemand gewond. Rond kwart over tien kwam de overvaller de zaak binnen. Onder dreiging van een steekwapen wist hij geld buit te maken waarna hij op de fiets vertrok. Het zou gaan om een licht getinte man van rond de 18 jaar oud en 1.70 m lang. Hij was gekleed in een blauwe jas met grijze capuchon en een spijkerbroek. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Vermeende ronselaars van jongeren voor criminele activiteiten aangehouden

Op maandag 22 mei heeft de recherche twee mannen (20,23) uit Amsterdam aangehouden op verd…