Home Noord-Holland Amsterdam Meisje (15) gewond bij verkeersongeval Rijnstraat

Meisje (15) gewond bij verkeersongeval Rijnstraat

Bij een verkeersongeval op de Rijnstraat, nabij de Amstelkade in Amsterdam is donderdagmiddag een 15-jarig meisje uit die stad gewond geraakt. Het slachtoffer werd aangereden door een bestelauto, bestuurd door een 45-jarige man en stadsgenoot van het slachtoffer. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over drie. Het slachtoffer stond met een fiets aan de hand bij een bushalte toen ze door nog onbekende oorzaak uit balans raakte en op de trambaan viel. Op dat moment passeerde de 45-jarige met zijn bestelauto en raakte het slachtoffer en haar fiets. Het meisje leek aanvankelijk ernstig gewond maar haar letsel bleek later mee te vallen (hand op meerdere plaatsen gebroken). Van levensgevaar is geen sprake. De dienst verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de precieze oorzaak.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…