Home Noord-Holland Amsterdam Drie hennepplantages ontruimd door de politie

Drie hennepplantages ontruimd door de politie

De politie in Amsterdam heeft donderdag en vrijdag drie hennepplantages ontruimd. Het ging om een hennepplantage op de Jarmuiden op het bedrijventerrein Sloterdijk en twee in verschillende woningen in Buitenveldert-West. Er zijn in totaal vier verdachten aangehouden. De politie stuitte donderdag 4 april naar aanleiding van een ander onderzoek op een hennepplantage in een bedrijfspand op de Jarmuiden. Er zijn in totaal er 14.721 wietplanten, waarvan 13.840 stekjes aangetroffen. De planten zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Er is een 44-jarige man als verdachte aangehouden.

De hennepplantages in Buitenveldert-West werden aangetroffen naar aanleiding van klachten uit de buurt. Bij de ontruimingen zijn drie verdachten in de leeftijd van 22, 34 en 35 jaar aangehouden, er werden in totaal ongeveer 2.000 planten in beslag genomen.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…