Home Noord-Holland Amsterdam Weer succes overvallenteam in beroving OC-Huismanstraat

Weer succes overvallenteam in beroving OC-Huismanstraat

Het overvallenteam heeft woensdag een 28-jarige man uit Amsterdam in diezelfde plaats aangehouden. Twaalf februari hield de politie ook al een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Amsterdam aan. Beiden worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige beroving van een 79-jarige Nijmegenaar, op maandag 10 oktober 2011 in een flat aan de OC-Huismanstraat te Nijmegen. De zaak werd drie keer in het programma Opsporing Verzocht gebracht.

Naast een reconstructie voor het programma Opsporing Verzocht, werd voor deze zaak ook geflyerd in Nijmegen en in de Amsterdamse wijk Osdorp. Intensief recherchewerk en bruikbare tips hebben geleid tot de aanhouding van de twee verdachten. Van de derde verdachte is de identiteit bij de politie bekend. De man is nog voortvluchtig.

Op maandagmiddag 10 oktober 2011 werd het 79-jarige slachtoffer beroofd in zijn seniorenflat aan de OC-Huismanstraat in Nijmegen. Het slachtoffer kreeg rake klappen en toen hij op de grond lag werd hij ook nog diverse keren geschopt. De drie daders gingen er met een envelop met geld vandoor.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Alle verdachten poging doodslag station Bijlmer ArenA aangehouden

De politie heeft vandaag de twaalfde en tevens laatste verdachte aangehouden in het onderz…